INSTÄLLD TRÄNING pga Covid19

Med anledning av ökande risk för smittspridning, har Brandbergens Aikidoklubb beslutat att ställa in samtliga träningspass till och med 31/3 2020. Därefter fattas ett nytt beslut.

Även det extrainsatta årsmötet 22/3 2020 ställs in.
Beslut om nytt datum meddelas efter 31/3.

Vi håller oss uppdaterade om rekommendationer och riktlinjer från myndigheter och förbund, samt tar hänsyn till den egna klubbens möjlighet att bedriva verksamhet på ett ansvarsfullt sätt under rådande omständigheter.

Information kommer att uppdateras löpande i klubbens digitala kanaler, såsom hemsida och Facebook. Sprid gärna informationen sinsemellan också om möjlighet finns.
Frågor och funderingar kring detta skickas med e-post till email hidden; JavaScript is required.

Så fort som möjlighet ges öppnar vi upp verksamheten igen.  

Uppdatering 18/3 2019

Svenska Budo- och Kampsportsförbundet rekommenderar nu att idrotterna undviker träning innehållande övningar med direkt fysisk kontakt. De rekommenderar också medlemsföreningarna att, i den mån det är möjligt, bedriva sina verksamheter utomhus.

I Brandbergens Aikidoklubb har vi därför beslutat att ställa in all träning till och med 31/3 2020. Beslutet grundar sig även i att vi för tillfället inte kan garantera att vi har friska instruktörer till de pass vi eventuellt skulle välja att hålla öppna.

Sidan senast uppdaterad 22/3 2020.